Praktijk 'De Weerspiegeling'

                              Natuurgeneeskunde

                                         &  Holistic Pulsing

Body & Soul beurs                                               


Het 1ste activiteit op het programma is voor de kinderen!


Kinder Yoga 11:30 - 12:30 Zaal 3

Sandra Custers

Heb je (klein)kinderen die mee willen doen, probeer dan 10min van te voren aanwezig te zijn zodat de les niet verstoord wordt en ze om half 12 kan starten i.v.m. met de activiteiten die daarna starten.

Wees welkom en doe gezellig mee!


Tijdens een kinderyoga avontuur worden yogahoudingen,relaxatie,dans en beweging,ademhaling,massage,meditatie en visualisatie,spelletjes,verbeeldingskracht,creatief zijn op een kindvriendelijke manier uitgevoerd.

Door afwisseling van actie,ontlading en rust ontdekken de kinderen de mogelijkheden van lichaam en geest.


Het geeft een positief zelfbeeld,zelfvertrouwen,innerlijke rust,je eigen grenzen (h)erkennen en respect te hebben voor elkaar.


Workshop 'Sta in je kracht'. 13:00 - 14:00 Zaal 3

Brigitte van Lent - Algemeen Directeur en Docent bij Terreel


Vaak herkennen mensen wel dat ze moe worden van hun werk of van een feestje, maar wat doe je eraan? Je moet toch werken en je wilt sociaal je ook niet compleet terugtrekken. Dan is het tijd om te leren hoe je beter voor jouw energie kunt zorgen.

Anderen merken dat ze zich ineens anders kunnen voelen, boos of blij, terwijl ze dat zelf daarvoor niet waren. Je kan dit gevoel van overvallen worden door andermans emoties (want dat zijn het) verminderen door je beter bewust te worden van je energieveld, je aura.

In de lezing / workshop bied ik je de mogelijkheid te ervaren wat energie is en wat het met je doet. Ik geef je een techniek om te gronden en vertel of je goed grondt.


Lezing Zielsherkenning' 14:30 - 15:30 Zaal 3

Ilse Vaes-Govers

Is er leven na de dood?

Reïncarneren wij, wat houdt het in en kan het invloed hebben in dit leven?


Misschien herken je het wel. Je gaat ergens naar toe op vakantie, leest een boek, ziet een film, je komt iemand voor het eerst tegen en het voelt meteen vertrouwd of herkenbaar.

Of andersom, je hebt een afkeer van bepaalde culturen, landen, taal of je treft iemand waarvan zonder reden je nekharen overeind gaan staan.

Een ander voorbeeld; Jaren lang heb je op hoogtes kunnen werken of gewoond op een appartement 5 hoog. Op de één of de andere dag kijk je naar beneden en je raakt in paniek. Hoogtevrees, zomaar uit het niets.

Zo zijn er vele voorbeelden, waarin we onbewust angst voor water, ijs, vuur, hoogte of dieren hebben, zonder dat we in dit leven, daar ooit mee in aanraking zijn gekomen.

Ook het herkennen van zielen / zielsverbindingen is zo iets waarvan je denkt, hoe kan het? Velen verwarren het ook wel met een soulemate / tweelingziel. Iemand die je treft en waar je een soort verliefd gevoel van krijgt. Wat houdt het in, en waar komt het toch vandaan?

Waarom kan een zielsherkenning op welk gebied dan ook zo intens voelen en wat moet je ermee?

Graag ga ik samen met jullie het gesprek aan en vertel ik mijn visie op het leven, karma, leven na de dood en reïncarnatie.


"Praktijk De Weerspiegeling", Liedekerkestraat 142, 6024 AK Budel-Dorplein, 0495-844286  praktijkdeweerspiegeling@gmail.com

Lid VVET - Beroepsregister RBCZ - Kamer van Koophandel: 56498624 - BTWnr: NL142629492B01

Copyright © 2019